godmorgon!

godmorgon alla läsare.
hur mår ni ? själv mår ja bra har vait vaken sen nio ;ss konstigt nog ? ;o men ja har sovit jätte bra. nu på morgen har ja inte gjort så mycket mer än att slappa (y)
har kollar lite på disney dags och så har ja ätit frukost och sen så har ja inte gjort så mycket mer ^^ ska åka till stallet senare ska bara vakna till lite elr va man ska kalla det (a)
men idag med santana så ska ja rida i western sadel träna litte på sänknigar. och så ska ja testa ett nytt sätt funderar ja på men det kommer ta lååååång tid innan han förstår för ja ska skola om han på nytt isf assa helt från början javet inte riktigt om ja vill göra det för han. så där står ja vid en korsning vet inte om ja ska höger elr vänster. vi får se (:
men ja idag så hade ja ju som sagt tänkt att träna sänkningar och så ska ja träna lite på inkalningarna och lite sånt så vi ska rida i hagen utan för stallet idag :D
ska även träna lite bom arbete så det lägger ja ihop med övningen som ja ska träna sänkningen på (y)
sen idag så ska ja också försöka hitta ett par billiga western tyglar som ja kan ha till mitt western träns. eftersom ja har bara såna vita slappa fårn hööks och nu vill ja ha riktiga som är lite mer fasta (; så det ska ja kolla efter och som ja hittar några. och s¨å ska ja kolla efter ett bra western bett. men får se om ja hittar nått (:
men nu måste ja dra för att ja ska kolla ett avsnitt på Vampire Diaries (:
så puss och kram

// emme


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0